Ny hemsida till Andersson & Julle

SF Konsult fick det trevliga upp­draget att skapa en ny hemsida åt plåt­slag­eriet Andersson & Julle i Köping. Önske­målet var att sidan skulle vara relativt enkelt upp­byggd men ändå till­räckligt informativ för återge de väsent­ligaste sakerna om företaget för alla besökare och kunder.

Hemsida för boende i Brf Njord 8

Bostadsrätts­föreningen Njord 8 i Köping har sen en tid till­baka en hem­sida där de boende kan få löpande och aktuell inform­ation om vad som händer i och runt föreningen. SF Konsult som har skapat hem­sidan har sett till att sidans färg- och form­språk åter­speglar de hus som föreningen för­valtar.

Hemsida till Matton Marin

Nu i dagarna kommer Matton Marins nya webb­plats att lanseras! Vi på SF Konsult fick förtroendet att relativt fritt formge sidornas grafiska utseende. Den större delen av inne­hållet med texter och bilder, fick vi hjälp med av med­arbetarna på företaget i fråga.

En hemsida med guldkant

SF Konsult fick nöjet och upp­draget att bygga en hem­sida åt företaget Armen Guld i Köping. Önske­målet från uppdrags­givaren var att sidan skulle ha en stil­ren, modern och visuellt till­talande ut­formning, något som vi hoppas att vi har lyckats åstadkomma.

Låstjänst har en ny hemsida

Den nya hemsidan för Låstjänst i Köping, är en enkel s.k. “vykortsida” som visar kort­fattad information om företaget och deras verk­samhet. Givetvis har sidan en responsiv layout för att vara tydlig och läs­bar oavsett vilken enhet besökaren använder.

Marell Boats hemsida sjösatt

Vi på SF Konsult är stolta över att vi fick upp­draget att fram­ställa denna hemsida. Sidan berättar ingående om båt­tillverkarens kreativa vision när det gäller nydanande design­koncept och produktions­metoder av aluminium­båtar.

Hemsida för racingteam SSR88

SF Konsult fick upp­draget att bygga en hem­sida åt båt­racing­teamet SSR88. Vi valde att konstruera sidan på WordPress-plattformen för enkel upp­datering och de responsiva möjligheterna som den ger. Den grafiska profilen på sidan är enkel och stilren vilket fram­häver inne­hållet av bilder och information desto mer.

Animering till Idébild

SF Konsult fick i uppdrag att ta fram en produkt­animering till­sammans med reklam­byrån Idébild i Hallstahammar. Animeringen skulle ingå i en produkt­lanserings­kampanj som ett av Idébilds kund­företag skulle ha.

Slottspraktiken har fått en hemsida

Fysioterapi & Idrottsskade­mottagningen Slottspraktiken i Köping valde att anlita SF Konsult för att skapa en hemsida som ska informera besökare och kunder om verksamheten och det fina gymmet de har för friskvård.

Projektsajt för kontorsfastighet

Fastigheten Blandaren 3 i Karlstad total­renoveras för att bli en modern och attraktiv arbets­plats för företag. Fastighets­bolaget FS‑Konsult i Stockholm som äger fastigheten, anlitade SF Konsult för att göra en hem­sida för projektet.