En hemsida med guldkant

SF Konsult fick nöjet och upp­draget att bygga en hem­sida åt företaget Armen Guld i Köping. Önske­målet från uppdrags­givaren var att sidan skulle ha en stil­ren, modern och visuellt till­talande ut­formning, något som vi hoppas att vi har lyckats åstadkomma.

Sidan är baserad på platt­formen WordPress och den har en responsiv lay­out. Vilket gör att den ser bra ut oavsett vilken typ av dator eller mobil enhet man använder för att visa den i.

Armen Guld är ett familje­företag som arbetar med guld­­smide och design av smycken. Om du är intresserad av unika och vackert designade kvalitets­smycken eller är i behov av att reparera/omarbeta ett befintligt smycke, så rekommenderar vi att du vänder dig till Armen Guld. Mer information om företaget hittar du på hemsidan: www.armenguld.se